Rabu, Mei 13, 2009

Layannn

1)Do you think you are hot?
hot and cold! huhuhu

2)upload a favourite picture of you...


3) Why do you like that picture?
because, someone told me that Datin Sabariah looks like me...walaupun xsama, tapi terharu sebab she more beautiful

4) When was the last time you ate pizza?l
on Ala's bufday, home made pizza…

5) The last song you listen to?
Asubhu Bada/Raihan

6) What name do you prefer beside yours?
my family and my good friends

7) People to tag?
Anyone laaa

8) Who is number one?-

9) Number three is having relationship with?-
10) Say something about number five?-

11) How about number four?-

12) Say something about no two?-


*********************************


1)Ada lebih suka karipap sardin atau karipap kentang?
both

2)Anda suka air kelapa atau air tebu?
kelapa sebab sejuk dan penawar demam

3)Apa pandangan anda menegenai isu tumbuh jerawat selepas makan kacang?
hakikatnya, jerawat akan keluar kalau minyak berlebihan pada wajah. Rajin2 cuci muka kalau suka makan kacang. Kacang memang sodappp!

4)Anda paling tertarik dengan lelaki/perempuan yang macam mana?
subjektif la soalan ni. Lelaki yg jaga tak tinggal solat, ramah, kelakar, punctual, soleh, bijak.

5)Apakah perkara yang wajib anda buat sebelum tidur?
belek2 muka dan habiskan baca novel


***********************************


1)Andai ada orang menghina ahli keluarga anda,apakah yang akan anda buat?
saya akan berdepan dengan mereka…tak percaya?

2)Adakah anda akan menolong rakan anda yang dalam kesusahan walaupun dia pernah khianati anda?
yup, kalau anjing pun saya tolong inikan pula manusia biasa.

3)Andai besok adalah hari terakhir anda hidup,apakah perkara yang anda ingin buat sebelum mati?
sujud dan taubat nasuha

4)Adakah anda akan pilih orang yang anda cintai atau orang yang anda sayangi sebagai pasangan hidup?
saya pilih orang yang sayang dan cintakan saya

5)Apakah yang membuatkan anda bersemangat untuk hidup sekarang?kenapa soalan ni mcm tau2 je yang saya tengah down ni?
My family, my good friend dan kerana saya ada sesuatu yang saya impikan dalam hidup.

6)Andaikan masa dapat diputarkan balik,apakah yang anda ingin betulkan?
saya ingin betulkan kesilapan yang pernah saya buat.

7)Adakah anda akan giveup jika perkara yang anda lakukan asyik gagal?
mungkin, tp saya jenis yg suka bercakap dgn diri sendiri. So, saya akan motivatekan diri untuk bangkit!

8)Adakah anda akan memaafkan orang yang telah merosakkan hidup dan kerjaya anda?s
edang berusaha untuk memaafkan

9)Andaikan kawan anda menghidap penyakit berjangkit,adakah anda masih berkawan dengan dia?
kawan kan? Cuma saya akan kaji jenis dan symptom penyakit ini. Perlu ambil langkah berjaga2.

10)Sesetengah orang mengatakan budak2 amatlah menyusahkan.Apa pandangan anda?
i luv kids!

11) Orang yang mahu ditagged
sesiapa yang nak la…xpaksa…


**************************************


1. Where is the person that has your heart at the moment?
at no.27, jalan tualang indah 1, taman tualang indah.

2. Could you handle a long distance relationship?
insya-Allah

3. When’s the last time you said you were fine, but you really weren’t?
now…huhuhu

4. When is your birthday?
26 February 1982

5. Relationships or One Night Stands?
eyyy relationship laaa baru la komited

6. Have you ever loved someone who didn’t love you back?
- no…I don’t have.

7. Has anyone ever told you they love you?
- yup…

8. When was the last time you wanted to punch someone in their face?
- never

9. When was the last time you were disappointed?
- yesterday

10. Is there anyone who doesn’t like you?
- Allahu`alam

11. What happened at 9 am today?
- update my antivirus

12. What were you doing 1 hour ago?
- apply ISBN and CIP

13.What was the last thing you said aloud?
-“Seimi, mu ni nak kena ngan aku ni!”

14. What was the last thing you bought?
- milk, wafer, soft drink

15. What’s bothering you right now?
- no one

16. Can you sleep without blankets covering you?
- sometimes…

17. Do you sleep a lot?
- nope…if I’m tired and necessary

18. What’s the first thing you did when you woke up this morning?
- iron my tudung and jubah

19. What were you doing at 10 last night?
-watching tv

20. If someone liked you, would you like them to tell you?
- yup…

21. Do you enjoy late night phone convos?
- nope…I go to sleep at 10@11 pm.

22. Will you be sleeping alone tonight?
-yup, ghost 2 only at 8TV, Sunday 10.30pm…huhuhu

23. Is there anybody you’re really disappointed in right now?
- yup, my boss kut (ahahahahahaha)

24. Do you have a reason to smile right now?
- yup, because all this question make me smile

25. Who is the last person you got pissed of at?
- no one…

26. Do you want someone you can’t have?
- I don’t noe…

27. Connection between you and the last person who texted you?
-my sister, inform ‘bout belasungkawa ustazah mysara

28. Is someone on your mind right now?
- someone? Sometwo: ayiem and yiet

29. Do you feel that your previous relationships were a waste of time?-
nope, I never feel like that..

30. People you tagged :no one…

2 ulasan:

~najihahfaizahazaman~ berkata...

oh really?
u look like Nik Aziz` s wife?
hehe..
angah..
sape "nik aziz" ituh..???

Faizah Azaman berkata...

someone who really aziz! huhuhu